top of page

Het Club reglement

1. REGELING GEBRUIK TERREINEN

Enkel betalende leden hebben toegang tot onze terreinen met uitzondering van bepaalde evenementen, waarbij goedkeuring van het bestuur nodig is. Elk 'betalend' lid krijgt een eigen nummer toegewezen.  Jouw persoonlijk nummer kan je terugvinden op de website van Tennis Vlaanderen.  De reservaties van de terreinen gebeuren eveneens via de website van Tennis Vlaanderen met het ledennummer en login.  https://www.tennisvlaanderen.be/

Wij vragen jullie vriendelijk om volgende regels te respecteren:

 

Regel 1:      Betalende leden hebben steeds voorrang op niet betalende leden  (bv. uitgenodigde)

Regel 2:      Leden met seniorenabonnement (hele dag tot 17u) : De leden met een seniorenabonnement dienen bij drukte het veld te verlaten om 17u.  Full members hebben steeds voorrang vanaf 17u ongeacht welk terrein.               

Regel 3:      Reserveren van onze terreinen is enkel mogelijk via de website van Tennis Vlaanderen of knop op onze home pagina.

Regel 4:      De uren moeten gerespecteerd worden volgens de reservatie op Tennis Vlaanderen, die altijd voorrang geven bij eventuele betwistingen. Doorspelen na de reservatie is geen probleem indien er geen andere personen gereserveerd hebben.    

Regel 5:      Be gentle – fair play : Op drukke avonden dien je bereid te zijn om te dubbelen, ook al had je graag een enkel gespeeld!

Regel 6:      Verplicht vegen na het spelen : bij het verlaten van de velden wordt gevraagd om de terreinen te vegen, dit om de kwaliteit van de terreinen zolang mogelijk in stand te houden.

Regel 7:      Tijdig verlaten van het veld : om een vlot verloop te hebben bij de uurwisseling vragen we om tijdig regel 6 toe te passen zodat de wachtende spelers geen speelminuten verliezen.

2. TENNISBALLEN

Iedere speler wordt verzocht eigen tennisballen mee te brengen.  Er zijn ook tennisballen te koop in het clubhuis.  Bij interclub en finales van tornooien worden tennisballen voorzien door de club.​

3. FOTO'S

Op evementen op onze club worden regelmatig foto's genomen die gepubliceerd kunnen worden op social media (website/facebook/instagram...). Indien leden niet wensen dat hun foto's op de sociale media of website worden gedeeld, kunnen ze dit op eenvoudig verzoek laten weten aan de ombudsman.  De regels van de privacy zijn van toepassing.  Zie verder op onze website.

4. OMBUDSMAN

Indien er klachten zijn over de werking en of uitbating van de club, kan u steeds contact opnemen met de ombudsman, Alain De Pauw, email : alain@maxbox.be of gsm : 0475 686160

bottom of page