top of page

ER VALT WEL ALTIJD IETS TE BELEVEN IN "DEN BOS"Buiten onze tennis tornooien, zoals het gastronomisch dubbeltornooi in juni en de interclubs, organiseren we ook graag "retro tennis", Darts en Petanque tornooien.  Verder kan je steeds op groot scherm de grote zomer tornooien volgen, zoals Roland Garros, US open, Wimbledon enzovoort.  Tenslotte zijn we ook gekend voor onze feestjes.  En ook tijdens de winter  zijn er regelmatig activiteiten zie hieronder alvast enkele van onze organisaties voor deze winter.  En hou deze pagina bij jouw favorieten, want hier kondigen wij ook nietuwe activiteiten aan tijdens het zomer seizoen ! Heb je iets te vieren ? Neem dan gerust contact op met de uitbaters !

darts tornooi 0523.png
EERSTE DARTS TORNOOI 12 MEI 2023 !

 

Toegegeven, de eerste weken van de lente zijn niet bepaald zonnig te noemen en we dachten eraan op onze terreinen om te dopen in een visput.  Gelukkig komt het betere weer eraan en zullen we weer volop kunnen tennissen.

In afwachting organiseren we ons eerste dartstornooi van het seizoen.  Allen op post om vrijdag 12 mei vanaf 19. 00 u.  Er is een foodtruck voorzien voor de innerlijke mens en om op krachten te komen voor een wellicht spannend tornooi.  Inschrijven kan via het Clubhuis of via Len Yzewyn.  Succes !!

foto parking.jpg
SEIZOEN 2023 - HERE WE COME !

 

Joepie, het barre winterweer ligt achter de rug !  Hoog tijd om terug aan Tennis en sport te denken.

Glen zorgde ervoor dat de terreinen speel klaar zijn en we trappen af met een openingsreceptie op ZONDAG 26 MAART 2023 vanaf 14 u.  Ann en Glen zorgen heel de middag voor hapjes en geven bovenop s'avond nog gratis hamburgers zolang de voorraad strekt.

Aanwezig zijn is de boodschap en vernieuw de vriendschappen om er volop tegenaan te kunnen gaan in het nieuwe seizoen.

herfstwandeling.jpg
HERFSTWANDELING

 

Ieder jaar hebben we in de maand november of december onze Herfstwandeling.  Alex, één van onze leden, zorgt er ieder jaar opnieuw voor dat de wandeling in de prachtige bossen, samen met een wedstrijd, een prachtige, ontspannende dag wordt, die we afsluiten met een diner in onze bar.  Vorig jaar kon weer tellen met meer dan 60 wandelaars !

bottom of page